Get HyppTV
Everywhere
Get HyppTV Everywhere Watch anytime, anywhere!

JOM #TAMBAHLAGI DENGAN HYPPTV!

HyppTV menyediakan pelbagai rancangan terbaik untuk tontonan anda di musim perayaan ini – ada drama, ada rancangan masakan, malah filem-filem pecah panggung pun ada! #tambahlagi hiburan mencuit hati dan keseronokan berganda untuk seisi keluarga!

#TAMBAHLAGI DRAMA

Hidup ni kalau takde drama, tak best pulak kan? Serlahkan "drama queen/king" dalam diri dengan melayan semua drama bersiri yang terbaharu dan eksklusif sempena Ramadan dan Raya ini. Pasti semua akan melekat dengan TV dan ”gadget”. Jangan lupa, boleh juga tonton semula episod-episod lepas di HyppPlay Saluran 830.

Klik poster untuk menonton trailer.

Mr. Stalker... Saya Cintakan Awaklah!
Setiap Isnin-Ahad | 6ptg
Saluran 116
i Zombie Musim Ke 3

Setiap Rabu | 9.50mlm
Saluran 613
Setia Menunggumu

Bermula 16 Jun 2017
Jumaat | 6ptg
Saluran 113
Younger Musim Ke 4

Bermula 29 Jun 2017
Khamis | 8.30mlm
Saluran 614

#TAMBAHLAGI WAYANG

Filem/Telefilem paling HEBAT, paling GEMPAK dan paling ISTIMEWA boleh ditonton di sini! Musim perayaan ini pasti akan menjadi kegemaran anda dan keluarga bersama.

Klik poster untuk menonton trailer.

Masters

8 Julai 2017
Sabtu | 10mlm
Saluran 222
Pelangi Kita

Video On Demand

Saluran 834
The Quiet Ones

Video On Demand

Saluran 833
Yamada

Video On Demand

Saluran 833
99 Kali Rindu

Video On Demand

Saluran 814
Bencinta

Video On Demand

Saluran 814

#TAMBAHLAGI ILMU

Ramadan dan Syawal adalah bulan-bulan mulia untuk menyemai keimanan serta merapatkan ukhuwah. Di HyppTV, anda boleh mendapat teladan untuk mendalami Islam sambil bersantai bersama keluarga.

Klik poster untuk menonton trailer.

Bulletin 113

Setiap Isnin | 6ptg

Saluran 113
Jejak Rasul

Setiap Isnin-Ahad | 5.30ptg
Saluran 113
CeritaKu Musim Ke 2

Setiap Selasa | 6.30ptg

Saluran 113

#TAMBAHLAGI RASA

Dapatkan ilham memasak dan pastikan dapur sentiasa berasap dengan aneka sajian menyelerakan sempena Ramadan dan Raya kali ini. Rasai kemeriahan dengan pelbagai sajian khusus di musim perayaan untuk dikongsi bersama keluarga dan teman. Siapa tahu, mereka pun akan kagum dan terinspirasi dengan juadah anda!

Klik poster untuk menonton trailer.

Dapur Dara Ramadan 2017
Setiap Isnin - Jumaat | 7ptg
Saluran 111
Dapur Bujang Western
Setiap Ahad | 5ptg

Saluran 116
Top 5 Makan

Setiap Ahad | 8.30mlm

Saluran 116
Kokolog S2

Setiap Ahad | 8mlm

Saluran 116

#TAMBAHLAGI KEGEMARAN KELUARGA

Teruskan berhibur bersama ahli keluarga dengan pelbagai rancangan hebat baru lagi mencuit hati!

Klik poster untuk menonton trailer.

Planet's Got Talent

29 Julai 2017
Sabtu & Ahad | 7.30mlm
Saluran 616
Servamp

Isnin - Jumaat | 6.30ptg

Saluran 111
AFV

Isnin - Jumaat | 7mlm

Saluran 616
Paw Patrol

Setiap hari | 7.35mlm

Saluran 552
I Can See Your Voice

Setiap Rabu | 11mlm

Saluran 601

#TAMBAHLAGI SUKAN

Lebih banyak aksi dan info mutakhir mengenai sukan kesukaan anda untuk ditonton setiap hari!

Klik poster untuk menonton trailer.

Wimbledon

3-16 Julai 2017

Saluran 707
US Women's Open

4-17 Julai 2017

Saluran 707
UFC

8,9,16,23&30 Julai 2017

Saluran 707
F1
9,16&30 Julai 2017

Saluran 707

TONTON DI MANA-MANA JUA!

MUAT TURUN SEKARANG! Anda tak perlu risau kalau dalam perjalanan balik kampung atau keluar beraya, sebab semua rancangan Ramadan dan Raya ini boleh ditonton di peranti mudah alih melalui aplikasi HyppTV Everywhere!



LANGKAH 1

Muat turun aplikasi HyppTV Everywhere dalam peranti mudah alih anda.


LANGKAH 2

Buka aplikasi dan daftar/daftar masuk.


LANGKAH 3

Santai dan layan je HyppTV Everywhere.


Muat Turun Sekarang